MEJÄilyä

Misty kävi MEJÄilemässä lähimaastoissa. Helteiden loputtua eläimet olivat selvästikin lähteneet liikkeelle, ja kaikkien osallistujien maastoihin riitti merkkejä riistasta. Toisia koiria se haittasi enemmän ja toisia hieman vähemmän. Mistyn maastoon sijoittui hirvien näkökulmasta herkullinen lehtipuutaimikko, jota reunustivat ojat, joissa oli kuivuuden jälkeenkin vielä palan painikkeeksi juomavettä eläimille. Liikennettä oli sitten niillä nurkilla ollut, kuten arvata saattaa :).

Tuomarin koeselostukseen "Valitettavasti Mistyn kohtaloksi koituivat tänään sorkkaeläinten jäljet" kiteytyvät hyvin kokeen tapahtumat. Tuloksena oli keskeytys, koska alkupätkän hirvenjälkien ja  -läjien tutkimiseen tuhlattiin niin paljon aikaa, että jäljelle varattuun maksimiaikaan ei oltaisi enää päästy muuten kuin juuoksemalla loppumatka ;).

Olen silti aivan tyytyväinen kokeeseen, sillä viime aikoina vaivanneeseen ylivireeseen ei sorruttu, vaan koiran kierroslukumkttari pysyi sopivalla alueella. Tästä on hyvä jatkaa kauden viimeiseen kokeeseen - toivotaan silloin arvonnassa sorkkaeläimetöntä maastoa :)!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree