Solosta Maailmanvoittaja 2014 ja rotunsa paras!

Uskomattoman hieno menestys kotikentällä - Solosta tuli Maailmanvoittaja ja se valittiin rotunsa parhaaksi!

Keeshondeja oli 76 kpl useista eri maista ja taso oli kova. Mukana oli mm. useita BIS- ja BISS-koiria. Kessut arvosteli todellinen asiantuntija, rodun menestyneimpiin kuuluva kasvattaja-tuomari Jean Sharp-Bale. Hän on harrastanut rotua yli 40 vuotta. Olen todella ylpeä siitä, että hän arvosti Solon näin korkealle. Solosta mainittiin arvostelussa mm. "Everything in proportion", "Quality coat in full bloom" ja "Super condition throughout".

Photo: Elena Alesenko

Solo pääsi myös Rainer Vuorisen arvostelemassa ryhmässä kuuden parhaan joukkoon, mikä on melkoisen hyvin niin isossa ja meillä perinteisesti tasokkaassa 5-ryhmässä. Oheisen linkin takaa löytyy pätkä Solon esiintymisestä isossa kehässä: https://www.facebook.com/photo.php?v=831901270162512&l=9119472052479762009


Kasvattimme Pöpö (Storywood Caro Nome) esiintyi hienosti ja sijoittui isossa junioriluokassa komeasti neljänneksi. Sen erinomainen turkki kiinnitti tuomarinkin huomion, joka kommentoi sitä "Quality textured coat and good colour".

Photo: Elena Alesenko
Mila (aiempi Maailmanvoittaja niinikään, Tanskasta vuodelta 2010) suoritti hieman karvattomana ensiesiintymisensä veteraaneissa ollen kovatasoisessa luokassa kolmas. Tuomari sanoi jälkikäteen pitäneensä luokkaa päivän tasokkaimpana. Mila sai arvosteluunsa mm. maininnan "Moves like a dream".

 
Solo & Mila olivat myös ROP-pari, joten niidenkin kanssa saatiin käydä näytillä isossa kehässä. Tuomari kirjoitutti arvosteluun "Super pair!". Ryhmätuomari ei kuitenkaan vaivautunut edes liikuttamaan pareja niitä arvostellessaan, joten kaksikkomme ei oikein päässyt oikeuksiinsa.

Kuva: DogXpress
Upea viikonloppu! Oli todella mukavaa tavata monia vanhoja ja uusia tuttuja sekä Suomesta että ulkomailta. Kiitos kaikille siitä, että olitte osaltanne mukana luomassa hienoa tunnelmaa :). Me alamme vähitellen vasta tajuta, kuinka upea menestys kohdallemme osuikaan :).

Kuva: DogXpress

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree