Pennut kaksiviikkoisia


Pennut ovat kasvaneet ja kehittyneet hyvin. Ympäristö on alkanut kiinnostaa, eikä ihan kaikki aika menee enää nukkumiseen. Pennut alkavat jo vaikuttaa hieman koiramaisemmilta.

Kaikilla on jo silmät kokonaan auki. Pennut käyvät välillä kurkkimassa pentulaatikon reunan yli huomatessaan elämää sen laidalla, ja katselevat tarkasti, kuka niitä nostaa syliin.

Pikkupentujen mönkiminen on vaihtunut osalla jo melko sujuvaan kävelyyn, ja loputkin pennut opettelevat uutta taitoa innokkaasti. Kaikkein ensimmäisenä kävelemään lähtivät punainen ja violetti tyttö. Nyt alkaa hauska nopean kehityksen vaihe, jossa pennut oppivat melkein joka päivä uusia taitoja :).

Misty-mamma hoitaa pentujaan erinomaisesti. Meille huoltojoukoille aiemmin kaikkiruokainen ja hyväsyömäinen Misty aiheuttaa hieman päänvaivaa, sillä se on huomannut saavansa pienellä nirsoilulla herkkuja :). Ruoka siis maistuu, mutta kaikkea hyvää pitäisi saada. Ja mehän hemmottelemme mammaa ;). Se on nyt sen ansainnut, ja arki koittaa taas muutaman viikon kuluttua.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree