Solo erikoisnäyttelyn Best in Show!

Solo oli Kari Järvisen valinta Best in Show'ksi 71 koiran joukosta keeshondien erikoisnäyttelyssä Klaukkalassa. Suurkiitos kasvattaja-Lucialle tästä kertakaikkisen upeasta koirasta. Lämmin kiitos myös kaikille ystävillemme tuestanne ja onnitteluista sekä hyvästä seurastanne viikonloppuna.

Tämänkin kuvan on ottanut ihana Noora, joka auttoi viikonloppuna monin tavoin:


Mila esiintyi veteraaninartuissa toiseksi ja oli Paras narttu-5. Solo ja Mila olivat myös Paras pari-2 sekä ehdolla Kaunein karvapeite-kisassa.

Näyttelyssä esiintyi myös kasvattejamme. Charlien komea Noa (Storywood Tango del Gatto Nero) voitti isommat urospennut ja oli Paras urospentu-2. Elinan Hehku (S. Tango d'Amore) oli tasaisessa isompien narttupentujen luokassa hienosti toinen. Gunnen ja Levin Ago (S. Accelerando) ei ollut ihan tiukan tuomarin hakemaa tyyppiä ja sai tällä kertaa tyytyä EH:ään miellyttävästä ulkonäöstään huolimatta. 

Sunnuntaina saimme ihastella Anniinan taitavaa Sädettä (S. Celeste Aida) möllitokokehässä, jossa se teki hienon 1-tuloksen. Ilokseni sain nähdä myös Katariinan Avan (S. Avanti) ja pikku-Lumon (S. Tango Illusion) sekä Camillan Adan (S. Adagio) ja Anniinan Vuokon. Kiitos kaikille, kun olitte lähteneet tervehtimään meitä - teitä on aina yhtä ihanaa nähdä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree