Norjan matka

Olipa meillä mukava kesälomamatka Norjaan! Suuntana oli Euroopan Voittaja- ja keeshondien (lisä)erikoisnäyttely Oslossa. Näyttelyssä ei ylletty tällä kerralla ihan kirkkaimpiin palkintosijoihin, mutta tuliaisina oli useita mukavia luokkasijoituksia Hehkulle, Noalle, Milalle ja Sololle. Arvonäyttelyn säännöt olivat hieman erilaiset kuin yleensä, mm. kirjallisia arvosteluja ei jaettu lainkaan ja suullisiakin kuultiin vain niukasti, tuomarointi oli nopeaa, ja EV:ssä ei jaettu SA:ta tai järjestetty PU- ja PN-luokkia. Ehkä tästä johtuen tuomareiden linjaa oli ajoittain hieman hankalaa seurata. Hyvät voittajat kuitenkin valikoituivat molempina päivinä, onnittelut heille!
Lähinnä titteliä oli kasvattimme Hehku, joka oli valtavassa junioriluokassa toinen – EuJV-15 titteli meni siis juuri nenän edestä. Myös Noa otti molempina päivinä hienot luokkasijoitukset kesäturkistaan huolimatta. Erkkarissa Solo oli viiden parhaan uroksen joukossa, mutta sitten nousi tie pystyyn. Hehku ja Noa osallistuivat myös isänsä jälkeläisryhmään, joka oli erikoisnäyttelyn Best in Show. Sukulaiskoirista mainittakoon myös Solon tytär Carmen, joka oli erkkarin BIS-pentu sekä valtavan Euroopan Voittaja -näyttelyn BIS3-pentu, mikä povaa sille lupaavaa tulevaisuutta. Molempien päivien ROP-koira oli Hehkun ja Noan velipuoli Dancer.
Kaiken kaikkiaan matka oli todella mukava. Aurinko paistoi melkein koko ajan, maisemat olivat hienoja ja seura erinomaista. Laurikin viihtyi todella hyvin tien päällä Hymiö smile.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree