Uusia valioita ja muuta menestystä

Mikä viikonloppu!

Pepi teki Seinäjoella hattutempun jatkamalla huimaa ROP & SERT -putkeaan jo kolmannessa näyttelyssä peräkkäin. Samalla se valioitui, samoin kuin komea Pöpö, joka oli VSP. Kaksi FI MVA-kasvattia samasta näyttelystä - huikeaa! Kiitokset ja lämpimät onnittelut omistajille! Lisäksi Hehku sijoittui samassa näyttelyssä PN2:ksi.

Iloa ovat tuottaneet myös Solon jälkeläisten onnistumiset. Sen kolme eri tytärtä (Pepi, Taika & Nala) otti viikonlopun aikana yhteensä neljä ROPia ja yhtä monta SERTiä. Taika sai myös RYP3-sijoituksen, ja Ruotsissa syntynyt Vilma oli Tanskassa BIS3-pentu.

Hehku ehti viikonloppuna juoksemaan myös agilityn rotumestaruuskisoissa hienoilla tuloksilla. Se oli 1-luokkalaisten paras keeshond.

***

Hat trick for Pepi! Three shows and three BOB's with CAC's in a row. She also finished her Finnish championship. At the same show Pöpö got his FI CH title, too. Two new champions at one show,that's really something!. Congratulations and big thanks to their owners!

Solo's three daughters took four BOB's during the weekend. Taika was also BIG-3, and his fourth daughter Vilma was BIS-3 puppy in Denmark.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PENTUSUUNNITELMIA

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree