PENTUSUUNNITELMIA


Odotamme pentuja syntyväksi kesällä 2018 seuraavasta yhdistelmästä:
Isä:


BIS KANS & RUS & RKF & CZE & POL & LTU & RO & RS & BY MVA RUS JMVA 

Russkoe Serebro Edelweiss

"Endy"Kuva: Boris Glukharev

Lonkat A/A
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät OK
PHPT negatiivinen

Luonnetesti suoritettu hyväksytysti, RKF T1

s. 27.3.2015
Om. Elena Pashkevich, Venäjä
Kasv. Victoria Krutova, kennel Russkoe Serebro, Venäjä

Isä: BISS US GRAND MVA US MVA Foxfair Rudy Valentino HOF (good, 0, 0, OK, sydän OK)
Emä: C.I.B RUS & MDA & BGR & UKR GRAND MVA EURASIA & BALT & POHJ MVA RUS & RKF & US & E  & FRA & UKR & SVN & CZE & CHE & BGR & EE & SE & ROM & DNK & HUN & BLR & AUT & LVA & LTU & MCO & MDA & MKD & LUX & POL MVA RUS JMVA EUW Russkoe Serebro Onna-No Ko Yuki (A/A, 0/0, 0/0, OK) 

Komea venäläinen Endy on erittäin miellyttäväluonteinen, tasapainoinen ja sosiaalinen hännänheiluttaja. Sillä on hyvä raajakorkeus, erinomainen etuosa ja upeat liikkeet. Nuoresta iästään huolimatta se on ehtinyt valloittaa kehiä ympäri Eurooppaa hyvällä menestyksellä, jopa BIS-voittoja myöten.

Endyn sukutaulu on hyvin mielenkiintoinen ja sen taustalta löytyy vahvoja pohjoisamerikkalaisia periyttäjiä.

Lisätietoa Endystä löydät esim. täältä.


Emo:


FI MVA TK1 TOKO:n rotumestari 2017

Storywood Miss Moneypenny

"Pepi"
Lonkat C/C
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät OK
TGA negatiivinen
PHPT negatiivinen

Tottelevaisuuskokeista koulutustunnus TK1 ja AVO1, keeshondien rotumestari 2017

s. 15.3.2015
Om. Taru Huuskonen
Kasv. Pirre ja Matti Koivusalo, kennel Storywood

Isä: 2xBISS C.I.B POHJ & FI & SE & NO & EE & RUS MVA Maailmanvoittaja-14 JV-12 Tuscan Love Story MH, MEJÄ VOI2 (B/B, 0/00, 0/0, OK)
Emä: POHJ & FI & SE & NO MVA Neradmik Miss Mistletoe MH, MEJÄ VOI1 (B/B, /0, 0/0, OK) 

Pepi on erinomainen harrastuskaveri ja luotettava lapsiperheen koira. Sillä on erinomainen, rotutyypillinen luonne. Sillä on myös erittäin tasapainoinen rakenne ja hienot, vapaat liikkeet, joilla se on hurmannut tuomareita näyttelykehissä.

Pepi harrastaa emäntänsä kanssa tokoa. Se kisaa tällä hetkellä avoimessa luokassa ja tähtäimessä ovat ylemmät luokat. Siltä löytyy omaa moottoria, se on helppo motivoida ja se työskentelee iloisella ilmeellä.

Pepin sukutaulussa yhdistyvät vahvaa jälkeläisnäyttöä antaneen isän amerikkalaiset ja emän taustalla olevat englantilaiset linjat.

Lisätietoa Pepistä löydät täältä. Katso myös pieni näyte sen treeneistä:
Kaksi jälkimmäistä videota on kuvannyt Silja Partanen.


Yhdistelmä on Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

Pentujen sukutaulussa yhdistyvät korkeatasoiset amerikkalaiset ja englantilaiset linjat. Odotamme tästä yhdistelmästä tulevan luonteeltaan ja rakenteeltaan tasapainoisia, kauniita ja hyvin liikkuvia koiria. Uskomme pennuissa olevan potentiaalia myös harrastuskäyttöön.

Pepi on kasvattimme, jota meillä on ilo saada käyttää osana kasvatustyötämme. Lämmin kiitos Tarulle tästä hienosta mahdollisuudesta ja hyvästä yhteistyöstä. Suuri kiitos kuuluu myös tulevan isän taustajoukoille tilaisuudesta käyttää tätä upeaa urosta.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut pennusta: pirre@storywood.fi tai puh. 040 5166 240 (iltaisin ja viikonloppuisin).***

Millaisia koiria pyrimme kasvattamaan? 
Toivomme kasvateistamme tulevan terveitä ja perinnöllisistä sairauksista vapaita, rakenteeltaan liioittelemattomia ja vaivattomasti liikkuvia. Luonteeltaan odotamme niistä tulevan tasapainoisia, sosiaalisia ja keskimääräisen vilkkaita. Kasvattimme soveltuvat seurakoiran tärkeän tehtävän lisäksi myös rentoon harrastamiseen. 

Millaiset lähtökohdat tarjoamme pennuille? 

Pennut kasvavat kodissamme perheen parissa. Ne tottuvat ennen luovutusikää mm. lapsiin, autoiluun, runsaaseen ulkoiluun ja erilaisiin elämän ääniin. Pennut luovutetaan aikaisintaan kahdeksan viikon ikäisinä rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Ne saavat mukaansa runsaan pentupaketin, ruokinta- ja hoito-ohjeet, säkillisen tuttua ruokaa sekä kasvattajan tuen koko elinajakseen. 

Mitä toivomme pennunostajilta? 

Tärkeintä on rakastava ja koiran hyvinvoinnista huolehtiva koti. Arvostamme koiralle tarjottavaa aktiivista arkielämää ja sen kanssa harrastamista. Emme vaadi näyttelykäyntejä tai koiran kanssa kilpailemista, mutta arvostamme harrastusaktiivisuutta. Aiempi koirakokemus on eduksi. Toivomme, että pennunomistajat teettävät koirilleen terveystutkimukset niiden aikuistuttua. Tämä antaa omistajan lisäksi myös meille kasvattajina tärkeää tietoa jalostusvalintojemme onnistumisesta, ja auttaa meitä kasvattamaan jatkossakin mahdollisimman terveitä koiria. Kasvattiemme kuulumiset silloin tällöin ilahduttavat kovasti. 

Toivomme kasvateillemme siis tavallista, hyvää ja aktiivista kotia. Jos koet voivasi tarjota sellaisen, ota yhteyttä ja tule mukaan iloiseen Storywood-tiimiin!


We have puppy plans: http://kennelstorywood.blogspot.fi/2017/10/puppy-plans.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

PUPPY PLANS