Siirry pääsisältöön

Pentusuunnitelmia talvelle 2019-2020


Suunnitteilla pentuja talveksi 2019-2020:

Isä:
SEJV-19 HEJV-18

Avantyurin Iz Mirashela

"Maxim"
Lonkat A/B
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät OK
Sydän OK
Selkä LTV:0 VA:1
PHPT negatiivinen

MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe) AVO1-tulos

s. 16.2.2018
Om. Pirre Koivusalo
Kasv. Ekaterina Nikitina, kennel Iz Mirashela, Venäjä

Isä: C.I.B RUS GR CH, US&RUS&RKF&KAZ&KGZ&BLR CH Trumpets' Fight for Your Right 
(A/A, 0/0, 0/0, OK)
Emä: C.I.B US&RUS&RKF&KGZ&UZB&KAZ CH Trumpet's How Sweet It Is 
(A/A, 0/0, 0/0, OK)


Maxim on syntynyt kaukana Venäjällä, Siperian perukoilla. Se
 on täyttänyt ja ylittänyt kaikki siihen kohdistuneet odotukseni. Se on hyväluonteinen ja tasapainoinen harrastuskoira. Sillä on terve rakenne, juuri oikeanlainen turkki ja hieno sukutaulu. Molemmat Maximin vanhemmat ovat USA:sta Venäjälle tuotuja koiria, jotka tulevat vahvoista periyttäjäsuvuista.

Reipas ja iloinen Maxim osaa ottaa ilon irti elämästä. Se on taitava uimari ja rakastaa erityisesti vapaana juoksemista - mitä lujempaa, sen parempi! Leikkisyydestään huolimatta - tai oikeastaan sen ansiosta - se on luotettava ja varma lapsiperheen lemmikki.

Tarkkanenäinen Maxim harrastaa MEJÄä ja koiranäyttelyitä. Jäljestämisura alkoi mallikkaasti, ja haastavista olosuhteista huolimatta tuloksena oli 1-tulos. Jäljestäminen ei ole varsinaisesti rotutyypillinen harrastus, mutta kertoopahan ainakin sen, ettei kyseessä ole mikään hattarapää. Maxim on todistetusti laukausvarma ja pystyy pitkäkestoiseen, keskittymistä vaativaan suoritukseen.

Koiranäyttelyissä se on menestynyt hienosti. Tuomarit ovat olleet yksimielisiä sen korkeasta laadusta, ja se on saanut aina laatuarvostelun parhaan arvosanan eli SA:n. Plakkarissa ovat tähän mennessä Ruotsin juniorivoittaja- ja Helsinki Junior Winner -tittelit. Sertejä on koossa Suomesta ja Ruotsista, ja myös CACIB-tili on avattu. Maximin erityisiä vahvuuksia ovat tasapainoinen rakenne ja upeat liikkeet.

Emo:

FI MVA TK1 TOKO:n rotumestari 2017

Storywood Miss Moneypenny

"Pepi"Lonkat C/C
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät OK
TGA negatiivinen
PHPT negatiivinen

Tottelevaisuuskokeista koulutustunnus TK1 ja AVO1, keeshondien rotumestari 2017

s. 15.3.2015
Om. Taru Huuskonen
Kasv. Pirre ja Matti Koivusalo, kennel Storywood

Isä: 2xBISS C.I.B POHJ & FI & SE & NO & EE & RUS MVA Maailmanvoittaja-14 JV-12 Tuscan Love Story MH, MEJÄ VOI2
(B/B, 0/0, 0/0, OK)
Emä: POHJ & FI & SE & NO MVA Neradmik Miss Mistletoe MH, MEJÄ VOI1
(B/B, /0, 0/0, OK)


Pepi on erinomainen harrastuskaveri ja luotettava lapsiperheen koira. Sillä on erinomainen, rotutyypillinen luonne. Se on hyvän kokoinen ja puhtaan värinen, sillä on  tasapainoinen rakenne ja vapaat liikkeet, joilla se on hurmannut tuomareita näyttelykehissä. Esimerkiksi Oulun erikoisnäyttelyssä se oli ehdolla Paras liikkuja ja Kaunein karvapeite -kisoissa.

Pepi harrastaa emäntänsä kanssa tokoa. Se kisaa tällä hetkellä avoimessa luokassa ja tähtäimessä ovat ylemmät luokat. Siltä löytyy omaa moottoria, se on helppo motivoida ja se työskentelee iloisella ilmeellä.

Pepin sukutaulussa yhdistyvät vahvaa jälkeläisnäyttöä antaneen isän amerikkalaiset ja emän taustalla olevat englantilaiset linjat. Pepi on oma kasvattini, jota minulla on ilo saada käyttää osana kasvatustyötäni. Lämmin kiitos Tarulle tästä hienosta mahdollisuudesta.

Muutama näyte Pepin treeneistä:Videot on kuvannut Silja Partanen.
Tässä yhdistelmässä haen erityisesti luonneominaisuuksia. Odotan pennuista tulevan luonteeltaan ja rakenteeltaan tasapainoisia, kauniita ja hyvin liikkuvia koiria. Vanhempien pitäisi täydentää hyvin toisiaan. Uskon pennuissa olevan potentiaalia myös harrastuskäyttöön.

Pentue on Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä. Yhdistelmä täyttää JTO:n vaatimukset.

Pepillä on ollut säännölliset juoksut, ja seuraavan pitäisi alkaa marraskuussa 2019. Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuussa 2020. Luovutusiässä ne olisivat maaliskuun lopussa.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut pennusta: pirre@storywood.fi tai puh. 040 5166 240 (mieluiten iltaisin ja viikonloppuisin).***

Millaisia koiria pyrin kasvattamaan? 
Toivo kasvateistamme tulevan terveitä ja perinnöllisistä sairauksista vapaita, rakenteeltaan liioittelemattomia ja vaivattomasti liikkuvia. Luonteeltaan odotan niistä tulevan tasapainoisia, sosiaalisia ja keskimääräisen vilkkaita. Kasvattimme soveltuvat seurakoiran tärkeän tehtävän lisäksi myös rentoon harrastamiseen. 

Millaiset lähtökohdat pennut saavat? 

Pennut kasvavat kodissamme perheen parissa. Ne tottuvat ennen luovutusikää mm. lapsiin, autoiluun, runsaaseen ulkoiluun ja erilaisiin elämän ääniin. Pennut luovutetaan aikaisintaan kahdeksan viikon ikäisinä rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkistamina. Ne saavat mukaansa runsaan pentupaketin, ruokinta- ja hoito-ohjeet, säkillisen tuttua ruokaa sekä kasvattajan tuen koko elinajakseen. 

Mitä toivon pennunostajalta? 

Tärkeintä on rakastava ja koiran hyvinvoinnista huolehtiva koti. Arvostan koiralle tarjottavaa aktiivista arkielämää ja sen kanssa harrastamista. En vaadi näyttelykäyntejä tai koiran kanssa kilpailemista, mutta arvostan harrastusaktiivisuutta. Aiempi koirakokemus on eduksi. Toivo, että pennunomistajat teettävät koirilleen terveystutkimukset niiden aikuistuttua. Tämä antaa omistajan lisäksi myös minulle kasvattajana tärkeää tietoa jalostusvalintojeni onnistumisesta, ja auttaa kasvattamaan jatkossakin mahdollisimman terveitä koiria. Kasvattiemme kuulumiset silloin tällöin ilahduttavat kovasti. 

Toivon kasvateilleni siis tavallista, hyvää ja aktiivista kotia. Jos koet voivasi tarjota sellaisen, ota yhteyttä ja tule mukaan iloiseen Storywood-tiimiin!


Luetuimmat

Voittaja-näyttelyt | Winner Shows

TOKO:n rotumestaruuskisat - Pepistä rotumestari, Vilille TK1 | Pepi Club Champion in Obedience, Vili got a degree