Siirry pääsisältöön

Erikoisnäyttely | Specialty show

Kasvattajaryhmässä edustivat Pepi, Taika, Hilla ja Hehku
Maxim

Taika

Hehku

Kaikki kuvat: Jasmin Sakko

Olipa mukava piipahdus Ouluun! Kiitos tapahtuman järjestäjille, lapsen ja koirien hoitajille, matkaseuralle sekä ystäville paikan päällä!

Erikoisnäyttelyyn oli ilmoitettu 85 keeshondia. Juniori-ikäinen Maxim (Avantyurin Iz Mirashela) osoitti taas korkean tasonsa. Se jatkoi kisaa aivan loppukahinoihin saakka. PU-kehässä se jäi täpärästi ilman sijoitusta, mutta sai upeiden liikkeidensä ansiosta pokata varasertiruusukkeen.

Kasvattejamme esitettiin neljä. Hilla (Storywood Nordic Berry) kilpaili avoimessa luokassa. Se palkittiin tällä kertaa EH:lla, koska tuomari harmillisesti näki sen liikkeessä aavistuksen epäpuhtautta. Valionartut Pepi (S. Miss Moneypenny), Taika (S. Northern Magic) ja Hehku (S. Tango d'Amore) palkittiin kaikki ERIllä. Taika nousi SA:lla valioiden toiseksi ja Hehku SA:lla neljänneksi kovatasoisesta 15 koiran luokasta. Huikeita saavutuksia tällaisessa rodussa, jossa on kivenkova taso!

Kasvattajaryhmämme koostui peräti kolmesta eri yhdistelmästä. Se palkittiin kunniapalkinnolla ja oli kolmas viidestä esitetystä, heti ns. isojen kasvattajien jälkeen. Saimme upean arvostelun tälle "laadukkaiden narttujen ryhmälle". Erityisesti rotutyyppiä, mittasuhteita, turkkeja ja päiden yhtenäisyyttä kehuttiin. Ilahduttavaa kuultavaa!

Em. lisäksi tuomari Esa Ruotsalainen valitsi Pepin ehdokkaaksi Paras liikkuja -kilpailuun, ja Pepi, Taika ja Hehku olivat ehdolla Kaunein karvapeite -kisassa