Siirry pääsisältöön

Poikkeusvuosi

Tämän vuoden harrastussuunnitelmat - muusta elämästä puhumattakaan - ovat menneet monella uusiksi. Niin on käynyt meilläkin.

Tarkoitus oli tehdä muutama ulkomaan matka Maximin mm. C.I.B-tittelin viimeistelemiseksi, mutta tämä vuosi vietetäänkin tiukasti kotimaassa. Tarkoitus oli myös käyttää veteraaniksi tulleita Mistyä ja Soloa kehissä, mutta sekin siirtyy nyt. Toisaalta näyttelyt tuntuvat tällä hetkellä melko merkityksettömiltä, mutta niihin liittyvää kavereiden tapaamista ja reissutunnelmaa on hieman ikävä.

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin, sanotaan. Etätöitä tehdessä on ollut aikaa lenkkeillä ja touhuta koirien kanssa normaaliarkea enemmän. Aikaisen kevään ansiosta olemme päässeet nauttimaan heräävän luonnon seuraamisesta.

Misty Kotkanpesällä

Prännin patikan Ketunlenkillä

Jäljestämäänkin on jo päästy. Näyttäisi siltä, että myös koekausi pyörähtää käyntiin kesäkuussa. Maximia odottaa silloin toinen avoimen luokan koe. Treenit ovat menneet oikein hyvin, mutta nuoren koiran vauhdikkuutta on tietysti vielä. Taitoa kyllä löytyy, kunhan maltti riittää :D



Pentusuunnitelmiakin tälle vuodelle on, ja jos ne vain onnistuvat, on mukava keskittyä loppukesästä pentujen hoitoon. Peukut pystyssä!

Tästä tulee varmasti erilainen vuosi, kuin monet aiemmat. Samalla kuitenkin palaamme perusasioiden äärelle. Nyt on aikaa nauttia yhdessäolosta, ulkoilusta ja vuorovaikutuksesta koirien kanssa ilman tulospaineita. Siis juuri siitä, mistä tässä elämäntavassa on pohjimmiltaan kyse :)

Turvallista kesää!