Siirry pääsisältöön

Keeshondien erikoisnäyttely 2021 / Velho BIS-pentu

Keeshondien erikoisnäyttely 2021, Joensuu:

BIS-pentu Velho

Osallistuimme erkkariin kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Nuorimmat tiimiläiset olivat talvipentueen viisi kuukautta nuoret Velho ja Maru, ja toista ääripäätä edustivat lähes kymmenen vuotta vanhemmat Solo ja Misty.
Molemmat pennut voittivat vauvaluokkansa kunniapalkinnolla, ja Velho valtasi lopuksi korkeimman palkintopallin ollen näyttelyn kaunein pentu. Huikea aloitus näyttelyuralle!
Seuraavaksi vuorossa olivat viime kesäiset pennut, nyt 11 kuukauden ikäiset juniorit Rossi ja Bluffi. Bluffi palkittiin ERInomaisella ja luokan kolmossijalla. Rossi sai tyytyä EH:ään, koska iso poika on ymmärrettävästi vielä kasvuvaiheessa.
Aina yhtä kivenkovissa valioluokissa esiintyivät Maxim ja Hehku. Maxim sijoittui valioissa neljänneksi ja Paras uros -luokassa viidenneksi eli oli ensimmäinen ilman sijoitusta jäänyt. Hehku sijoittui luokassaan hienosti neljänneksi
Veteraaneissa esitimme Mistyn ja Solon. Vanha herra Solo sai tuomarilta kehut yhä hienona säilyneestä kunnostaan, hyvistä hampaistaan ja komeasta turkistaan. Se sai menolipun myös Kaunein karvapeite -kilpailuun, mikä on harvinainen kunnia tämän ikäiselle. Misty steppasi kehään vuosien näyttelytauon jälkeen intoa puhkuen, ja esiintyi ERInomaisen arvoisesti.
Esitimme myös Maximin jälkeläisryhmän, joka koostui kahdesta eri yhdistelmästä olevista 11-kuukauden ikäisistä junioreista. Kaksi niistä oli omaa kasvattiani ja kaksi Ikurin kennelin kasvattia. Sijoituimme toiseksi ja saimme kunniapalkinnon. Kiitos osallistuneille!
Kiitos kaikille mukana olleille ja näyttelyn järjestelyistä vastanneille! Meillä oli hieno kesäinen päivä.

***
Tulokset / Results:

Storywood Winter Spell Best Baby male puppy, HP, Best male puppy-1, Best in Show Puppy
Storywood Winter Berry Best Baby bitch puppy, HP
Avantyurin Iz Mirashela EXC CQ CH4 "Best male 5"
Tuscan Love Story (10 years) EXC CQ VET2, nominee for Best Coat
Storywood Roll the Dice EXC JUN3
Storywood Royal Flush VG JUN4
Storywood Tango d'Amore EXC CH4
Neradmik Miss Mistletoe (9,5 years) EXC
Progeny class of Avantyurin Iz Mirashela HP 2