Siirry pääsisältöön

Hehkusta C.I.B ja kotimaan näyttelykimara

Viikonlopun kirkkaimmasta tähtisateesta vastasivat Elina ja Hehku (Storywood Tango d'Amore). He osallistuivat Tallinnassa järjestettyyn Baltian Voittaja 2021 -näyttelyyn kerrassaan upein tuloksin. Hehkusta leivotaan FCI:n vahvistuksen jälkeen C.I.B. Lisäksi tittelirivi karttui Baltian ja Viron muotovalion titteleillä sekä Baltian Voittaja -21 -tittelillä. Huikea saldo! Hehku on neljäs kasvattamani C.I.B.

Kotimaan kamaralla Johanna ja Velho (Storywood Winter Spell) kävivät näytillä Kouvolassa ja Heinolassa. He jatkoivat katkeamatonta tulosputkeaan jälleen kahdella KP:lla ja ROP-pennulla. 

Kauhavan Alahärmässä kotinäyttelyssä kenneliämme edusti neljä koiraa. Omista koirista Maxim oli VSP ja Solo oli VSP-veteraani. Solo sai erityismaininnan "hyvin eloisa veteraani". Katrin perheen Poppi sai SERTin ja oli PN2. Sinin ja Jonin kookas junnu Rossi tarvitsee kukkaan puhjetakseen vielä aikaa, ja kehitysvaiheen vuoksi arvosana oli EH. 

Kouvolassa pyörähti bikineissään myös Marikan Minttu (Storywood Midsummer Night), jota tuomari piti kaikilta muilta osin laadukkaana valionarttuna, mutta päätti kevyen turkin vuoksi pudottaa palkintosijaa peräti H:ään. Hiukan turkin kasvattelua ja sitten vaan uutta matoa koukkuun!

Iso kiitos kaikille ahkerille ja taitaville kasvatinomistajille koirien hyvästä hoidosta ja esille tuomisesta! Olette ihania ja oikea dream team!

 

Storywood Tango d'Amore: 

Baltian Voittaja -21, Tallinna, Viro: 

C.I.B (kansainvälinen muotovalio) ⭐ New C.I.B (International Champion) 

Baltian muotovalio ⭐ New Baltic Champion

Viron muotovalio ⭐ New Estonian Champion

Baltian Voittaja -21 ⭐ Baltic Winner 2021 

ROP, CACIB, SERT ⭐ BOB, CACIB, CAC


Storywood Winter Spell:

Kouvola KR:

ROP-pentu ⭐ BOB puppy

Heinola KR: 

ROP-pentu⭐ BOB puppy 


Avantyurin Iz Mirashela: 

Kauhava R: 

VSP ⭐ Best of Opposite 


Tuscan Love Story 

Kauhava R: 

VSP-veteraani ⭐ BOS veteran 


Storywood Russian Roulette 

Kauhava R:

SERT ⭐ CAC 

Velho

Hehku ja kaverinsa Valo

VSP Maxim ja ROP Cheri