Siirry pääsisältöön

Pentusuunnitelmia loppukesällä 2023


Pentuja on odotettavissa loppukesällä/alkusyksystä 2023 seuraavasta yhdistelmästä:

Isä:

FI MVA FI JMVA LT MVA EE JMVA TLNJW-22 EEJV-22 RTK3 TK1
STORYWOOD WINTER SPELL "Velho"

TERVEYS: lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, selkä OK (LTV0, VA0), silmät OK, sydän OK, PHPT neg.
HARRASTUKSET: Rallytoko (RTK3) ja toko (TK1)

Isä: C.I.B. FI MVA EE MVA LV MVA CH MVA CZ MVA LT MVA BALT MVA RU MVA PL MVA BY MVA HU MVA RU JMVA RO MVA RS MVA RKFV RUSSKOE SEREBRO EDELWEISS (lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät OK)
Emä: STORYWOOD NORDIC BERRY (lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät OK, selkä: LTV0, VA0, SP0)

Velho on komea herra, joka on aina innokas ja monipuolinen harrastuskoira sekä miellyttävä seuralainen. Se tulee hyvin toimeen toisten koirien, muiden eläinten ja lasten kanssa. Velho on 2023 rallytokon rotumestari ja vuoden 2022 tokon rotumestari, sekä vuoden 2022 tokokessu ja aktiivikessu.



Emo:

FI MVA
STORYWOOD RUSSIAN ROULETTE "Poppi"


TERVEYS: lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät OK, sydän OK, PHPT neg.
HARRASTUKSET: Agility (pikkumaksi, oikeus kilpailla 2-luokassa)

Isä: FI JVA FI MVA SE MVA EE MVA HeJW-18 SEJV-19 AVANTYURIN IZ MIRASHELA (lonkat A/B, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät OK, sydän OK , selkä: VA1, LTV0)
Emä: FI MVA STORYWOOD MISS MONEYPENNY (lonkat C/C, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, silmät OK)

Viehkeä Poppi on lapsiperheen luotettava lemmikki ja harrastuskaveri. Se on arjessa helppo ja kiltti koira. Se tulee hienosti toimeen lasten ja muiden koirien kanssa. Poppi harrastaa nuoren emäntänsä kanssa agilityä, ja radalla se on sähäkkä, mutta kuuliainen menijä. Kisaura on alkanut hyvällä menestyksellä, ja pari on jo saavuttanut luokkanousuun oikeuttavat tulokset. Tähtäimessä ovat vuoden 2023 agilityn nuorten SM-kisat.




Pentue on Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä ja täyttää jalostuksen tavoiteohjelman vaatimukset.

Tässä yhdistelmässä haen erityisesti hyviä luonne- ja harrastusominaisuuksia. Odotan pennuista tulevan luonteeltaan ja rakenteeltaan tasapainoisia, kauniita ja hyvin liikkuvia koiria. Vanhempien pitäisi täydentää hyvin toisiaan. Uskon pennuissa olevan potentiaalia myös harrastuskäyttöön.

Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut pennusta. Kerro itsestäsi, toiveistasi koiran suhteen ja aiemmasta koirakokemuksestasi, niin mietitään yhdessä, olisiko Velhon ja Popin pentu sinulle sopiva.