Siirry pääsisältöön

Kihniön ryhmänäyttely


15.9.2023 Kihniö R

Kessut, tuomari Erika Häkkinen:

Storywood Strawberry Sweetie "Lyyli"

ERI SA JUK1, PN2, JUN VSP, SERT, JUN-SERT

"13 kk. Erinomaista tyyppiä oleva nuori narttu, jolla kaunispiirteinen ja -ilmeinen pää. Hyvät korvat, silmät, silmälasit ja kuono. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Ikäisekseen sopiva runko ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto, käpälät ja häntä. Oikea karvanlaatu ja hyvät värivaihtelut. Liikkuu hyvällä askelpituudella ryhdikkäästi, hieman kapeasti takaa. Miellyttävä käytös. Esitetään hyvin." 

Storywood Tango d'Amore "Hehku"

EH VEK1 "9-vuotias. Hyvässä kunnossa esitetty. Hyvät rungon mittasuhteet omaava veteraaninarttu, jolla kaunispiirteinen ja -ilmeinen pää. Hyvät korvat, silmät, kuono ja silmälasit. Hyvä runko ja eturinta. Ihanan vahva lanne. Hyvä luusto ja käpälät. Voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Hyvä hännän kiinnitys. Ei parhaassa karvassaan, laatu oikea. Liikkuu ryhdikkäästi ja riittävällä sivuaskeleella, mutta ahtaasti takaa ja löysästi edestä. Miellyttävä käytös. Esiintyy ja esitetään hyvin." 


Welshit, tuomari Paavo Mattila:

Standard-Bearer Swan Lake "Sanni"

ERI SA VEK2 "PN-5" "Kaunis hyvin rakentunut veteraani, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula, sopusuhtainen runko ja luusto. Hyvä ylälinja. Erittäin hyvin kulmautunut takaa, hieman niukasti edestä. Hyvälaatuinen karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä esiintyminen."